Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: jamsu
Kotisivut: http://www.tallipuolikuu.suntuubi.com/

27.12.2012 22:05
moi!onko talli oikea?

Nimi: Nimi

19.06.2011 13:43
Muuten ihan ok, mut ekakski a) MIKS NOILT HEVOSILT PUUTTUU TIEDOT ??? b) Hmm... Tiedot on joo toooooooooooosi oikees c) MIIS COPYT ??? d) onks tääl oikeesti aktiiviset ylläpitäjät ??????

Nimi: lolmikätalli

08.06.2011 16:33
LOL! Ei elämä!!! Ihan sairasta :D

Nimi: Sally
Kotisivut: http://lumengrafiikka.suntuubi.com/

21.05.2011 18:27
uutta grafiikka saat tuosta linkistä ylhäällä ilmaiseksi sivuillesi ;DD

Nimi: Salla.K / Jennyt
Kotisivut: http://lumipallontalli.suntuubi.com/

11.04.2011 16:56
Kävin ratsastamassa Helmillä ja se meni hyvin siihen asti kunnes joku lintu lensi sen yläpuolelta. Tipuin kun se lennähti heti kahdellejalalle eikä se ole ikinä ennen tehny sellaista. Kun sain Helmin rauhoittettua niin nousin takaisin selkään ja ratsastimme viellä vähän aikaa. Siivosin koko tallin ja toin hevoset sisälle koska oli jo ilta sekä ruokin ne.

Nimi: Salla.K / Jenny (uusi nimi uudeb tallin mukana)
Kotisivut: http://lumipallontalli.suntuubi.com/

11.04.2011 16:53
Olen tehnyt uudet kotisivut mutta vanhatkin toimivat ;DD

Nimi: Salla.K
Kotisivut: http://salaattivaras.suntuubi.com/

23.03.2011 15:49
Kävin ratsastaa Helmin kaa ja otin koirat mukaani koska Helmi ei pahemmin niitä pelännyt. Näimme lumessa pupun jälkiä ja juuri silloi alkoi sataa lunta pysähdyimme tutkimaan jälkiä menimme laukkaamaan pelolle ja koirat odottelivat pellon laidalla. Jatkoimme matkaa rauhallisessa käynnissä tallille päin hennossa lumisteessa.

Vastaus:

no hyvä hyvä ;) ei se helmi ole koskaan pelännyt koiria ;D

Nimi: kukkanen

22.03.2011 14:27
TIIÄTTEKS MITÄ ON COPYT ?? NO KU ETTE TIIÄ NI NE ON NE TIEDOT MIS KERROTAA MIST KUVA ON KOPIOITU !!!!!! PITÄÄ LUKEE AINA MIST NE ON KOPIOITU !!!!!!!

Vastaus:

me olemme hommaamassa niitä mutta ei niitä ihan sekunnissa tule

Nimi: ??

20.03.2011 19:42
voisko tän paikan omistajat käy tääl ??

Vastaus:

voisi ja vaikka heti ;) meillä on toi vanha kone joka lagaa koko ajan ;) nyt on uusi voit kertoa mikä sua vaivaa ???

Nimi: kukkanen

18.03.2011 16:58
COPYT PITÄÄ OLLA KAIKIS VIRTUAALITALLEIS !!!

Vastaus:

no niitä on nyt tulossa noin 5 . lisa löysi halvalla jostain ulkomailta jotaka olisivat menneet teuraakasi ;)

Nimi: Hanna
Kotisivut: http://www.lumihiutale.suntuubi.com/

18.03.2011 08:09
Heissan! Tahtoisitko ottaa jonkun meidän 15 hevosesta hoitsuksi? Meillä on kamalan suuri hoitajapula !
Ei löydy kuin kaksi hoitajaa !!

Vastaus:

voin tietysti ottaa ;)

Nimi: Salla.K
Kotisivut: http://salaattivaras.suntuubi.com/

17.03.2011 19:22
Olimme lähdössä Helmin ja Lisan kanssa estekisoihin. Laitoin sille kuljetus suojat vaihdoin talliriimun kisa riimuun ja puin loimen. Helmi ei ensin suostunut astumaan hevos traileriin mutta meni sitten nätisti kyllä vähän ajan päästä koppiin kun houkuttelimme sen sinne. Pakkasin Helmin tavarat. Pääsimme lähtemään viideltä iltapäivällä. Matka meni hyvin pysähdyimme viidesti ja katsoimme onko Helmillä kaikki hyvin. Matka kesti noin kaksi ja puoli tuntia. Kisa paikalla saimme karsian ja menin Helmin kanssa lämmittelemään. Kun Lisan ja Helmin vuoro lähestyi he menivät kentälle ja tervehtivät tuomareita. Radalla he tekivät kolme pudotusta mutta muuten puhtaan radan. Lisa ja Helmi olivat kuudentena. Lisa oli tyytyväinen Helmin hyppyihin. Pääsimme lähtemään kisapaikalta yhdeksän aikoihin. Olimme tallilla puoli kahdeltatoista yöllä ja Liisa jätti Helmin minun hoidettavaksi. Vaihdoin Helmille talli riimun ja vein sen karsinaan.

Vastaus:

joo kuulin teidän reisusta tolta lisalta ;) ja nyt on tulossa ne suokien estekisat sun pitäis mennä lisan kaa sinne jos pääset ;)

Nimi: kukkanen

17.03.2011 16:35
COPYT PUUTTUUUU !!!!!

Vastaus:

sori olen hyvin pahoilani mutta uskon että niitä ei edes tule koska minä en oikeen piittaa nistä mutta lisa sattaa hommata niitä ;)

Nimi: Salla.K

14.03.2011 20:59
Olin hoitamassa tänään Helmiä kun toinen ratsastaja jonka kanssa en tule hyvin toimeen muttahänosaa ratsastaa ja en pidä hänestä koska hänon niin itsevarma ja muutenkin itsekäs.No kuitenkin Ella oli pyytänyt minun pitää hänelle tunni. Olin jo satuloimassa hänelle Bellaa ja olin tuomassa harjoja,suojia,suitsia mutta en satulaa koska halusin pitää hänelle vähän tasapaino testejä ja ajattelin että hän varmasti osaisi mennä ilman satulaa tippumatta Bellan selästä. Kun hänastui ovesta ulos niin samassa hän tuhahti "Minä satuloin kyllä ratsuni aivan itse !!!!!" ajattelin heti että jaa jaa tästä tuleekin sitten tälainen tunti. Tunti meni ihan OK ja loppukäynneissä kysyin osaisiko hän mennä yksin ne jos minä menisin satuloimaan Helmin. Hän jäi yksin ja jo hetken päästä olin satuloinut Helmin ja olin valmis menemään maastoon. Huikkasin Bellalla ratsastavalle tytölle että voi alkaa lopettelemaan. Hän ratsasti tallin oven eteen ja meni talliin katsoin kun hän riisui Bellan ja talutin Helmin ulos. Kun olin lähtenyt maaston ja oli jo rauhallisella metsä polulla ne aloitteliat joita Helmi olipurrut tulivat niin kovaa kuin ikinä pääsivätpyörilläja Helmi nousi kahdelle jalalle. Olin tippua selästä mutta onneksi en ihan. Loppu lenkki meni rauhallisesti käynnissä paitsi että kävimme laukkaamassa yhdellä pellolla. Lenkin jälkeen hoisin Helmiävarmaan puolituntia. Siivosin sen kärsinan sekä Bellan,Elmerin,Mr Blackin,Hessun,Maxin,Prinssin ja Elmerin karsinat koska niitä ei ollut viellä siivottu.Siivosin myös Nakutin häkin ja juoksutin sen ulkoilu tarhassa.

Vastaus:

aivan oliko se luona joka ratsasti ???? minun muistikuvakseni oli ;:) häntä ri sitten jätetä hetkeksikään yksin ;) mutta kiva kun liikutit helmin ja kiitos naksutin juoksutuksesta !!!! ja kiitos olet ollut todella aktiivinen ;)

Nimi: Salla.K
Kotisivut: http://persoona.suntuubi.com/

14.03.2011 19:51
eiks Viivi oo lopetettu ni en voi sit enää hoitaa sit !!!

Vastaus:

kyllä viiv on lopetettu )=

Nimi: Salla.K
Kotisivut: http://persoona.suntuubi.com/

13.03.2011 17:21
Olin menossa tallille kun jo kesken pihatietä jouduin pysähtymään ihailemaan kuvankaunista suomenhevosta Helimiä. Helmi nautti auringosta tarhassaan ja lepuutti toista takastaan. Kävelin tallipihaan ja kysyin Ellalta mistä tuo ihana voikko tamma oli oikein tullut. Ella kertoi sen olevan Lisan uusi esteratsu. Jäin katsomaan kun Lisa haki sen tarhasta ja vei satuloitavaksi. Kului pari minuuttia eikä sinä aikana tallista kuulunut ei hirnahduksia eikä myöskään raudoitetunkavion seinään kolinaa. Lisa astui seuraavassa hetkessä ulos tuon kauniin voikko tamman kanssa, ja talutti sitä kohti kenttää. Seurasin kun Lisa ratsasti Helmillä ja kuinka Helmiltä sujui kaikki mihin se ryhtyi.Se hyppäsi helposti yli metrin ja väliin jäi vielä paljon tilaa !! Se oli liian hyvää ollakseen totta. Ja niin olikin sillä hetken päästä tietä ja pyyhälsi niin kovaa kun vain voi kaksi aloitteliaa. Vihasin heitä, miten kukaan voi ikinä olla yhtä itsekäs kun ne olivat ? Huomaamattani Lisa jo lopetteli tuntia ja nousi pois hevosen selästä. Hän vei Helmin talliin riisui sen ja jätti lämmittelemään sisälle talliin. Mutta eikö vaan aloitteliat menneet talliin Helmin kuokse. Arvasin että siinä käy huonosti, koska näin jo Helmin uonteesta että tuossa kuvankauniissa tammassa on myös se tulinen puoli joka sanoo kaikille hosujille ja sellaisille kokemattomille EI isolla e:llä. Ja niin siinä kävikin nimittäin vähän ajan päästä taallista kuului vihainen hirnahdus ja pikkutyttöjen/aloittelijoiden huudot: "Au!!! tyhmä heppa. Kerron äidille että täällä on vihainen vuonis ja että tuntiemme pitää halventua tämän takia !!!! ". Ajttelin jo siinä vaiheessa että eivätkö he oikeasti erota suomenhevosta ja vuonista.Kului hetki kunnes aloitteliat tulivat ulos tallista ja lähtivät kotiin murtuneina siitä kun se kuvankaunis suomenhevostamma johon minä rakastui ensi silmäyksellä olin rakastunut olikin purrut heitä. Kun heitä ei enää näkynyt menin talliin Helmin karsinaan ja pelkäsin vähän että se tekisi saman minulle kuin aloittelioille, mutta ei se käyttäytyi kiltisti ja painoi poskensa minun poskea vasten.

Vastaus:

lisa sanoi minulle niistä kahdesta aloittelijasta. heillä ei ole tallille asiaa ennenkuin oppivat tavoille ;) mutta saat toki helmin hoito hepaksi jos vaan muistat hoitaa myös viivi ;)

Nimi: Salla.K
Kotisivut: http://persoona.suntuubi.com/

09.03.2011 19:46
Moi voisin ottaa ton Helmin hoitsuks ma oonki jo kommentoinu sinne jos viititte kattoo !!

Minulta voitte myos ottaa KIVA KENNELIST ittelenne vaikka kulkukoiran tai vaikka ponin mika on loydetty hylattyna ni sit voitte ottaa sielt hoitsut jos halutte ?? Tama kutsu on vain sinulle ;DD

Nimi: Hellu

07.03.2011 07:48
Voisin ottaa Maxin hoito ponikseni jos kelpaa?

Vastaus:

voit ottaa maxin ilomielin kuhan hoidat häntä niinkuin pitää :

Nimi: Salaattivaras
Kotisivut: http://Salaattivaras.suntuubi.com/

25.02.2011 18:28
voit ottaa salaatinlehdestä (tallistani)hoito hevosen tai ponin

Nimi: hdhfvjh

25.02.2011 11:40
outoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nimi: Demi
Kotisivut: http://rttammilaukka/

23.02.2011 10:13
Tervetuloa ratsutila Tammilaukkaan!

©2019 PARAS TALLI - suntuubi.com